veel gestelde vragen

Waarom Alexander Paul?

Alexander Paul is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van moderne badkamers met een luxe uitstraling. U kan bij ons terecht voor het ontwerp, de materiaal inkoop, en de bouw van uw badkamer. Dankzij onze specialisatie in dit segment, kunnen wij voor onze klanten snel en tegen een eerlijke prijs mooie badkamers leveren.

Waar werken jullie?

Wij renoveren badkamers door heel Nederland en Vlaanderen.

Hoe kan ik beginnen?

Bij een renovatie komt veel kijken, en wij begrijpen dat u wellicht veel vragen heeft. U kunt bij ons terecht voor een adviesgesprek, uiteraard geheel vrijblijvend. Na een adviesgesprek weet u precies waar u aan toe bent en heb je altijd de scherpste prijs op materiaal en de montage van uw badkamer.

Heb ik een ontwerp nodig voordat ik kan beginnen?

Als u een ontwerp heeft dan kunnen wij helpen om uw visie te realiseren. Geen ontwerp? Niet erg! Daar kunnen wij ook mee helpen.

Inkoop sanitair

Dit is iets dat wij ook voor de klant kunnen doen. Wij werken samen met sanitair winkels en weten waar je de best kwaliteit kan halen, en dit doen wij voor een zeer goede prijs.

Hoe kan ik voorkomen dat ik onverwachte kosten heb?

Onze gesprekken zijn ontzettend belangrijk om tot een goede offerte te komen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een zo gedetailleerd mogelijke offerte op. De offerte bevat alle elementen en afspraken die wij hebben gemaakt en vormen de basis van uw nieuwe badkamer project.

Hoe lang duurt een badkamer renovatie ?

Afhankelijk van de ruimte en producten duurt de renovatie normaal gezien 2 tot 3 weken.

Wie gaat mijn project beheren?

Alexander Paul is een organisatie van gemotiveerde en gespecialiseerde vakmensen. Wij zorgen ervoor dat uw renovatie de juiste begeleiding geniet, en dat we de juiste vakman op de juiste plek hebben.

Daarbij is goede communicatie van belang. Daarom wordt er bij elk project goed gecommuniceerd met onze klanten en is een bouwtekening voor elke project een must.

Welke garanties krijg ik?

Uiteraard staat Alexander Paul garant voor haar materialen en werkzaamheden. Wij adverteren er immers mee. Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van uw badkamer bieden wij 1 jaar garantie op kit en voeg werk en 3 jaar garantie op uw badkamer. Daarbovenop geldt voor de badkamer onderdelen en de installatie natuurlijk ook de fabrieksgarantie. Deze garanties verschillen per fabrikant.