Eenvoudig te reinigen badkamerontwerp

2 April, 2022 - Geschreven door Alexander Paul

We weten allemaal dat badkamers geen plezier zijn om schoon te maken, daarom willen we u laten weten hoe u uw badkamer zo ontwerp, dat het geen nachtmerrie is om hem schoon en sprankelend te houden.

Het eerste wat we ontdekten om uw badkamer consequent schoon te houden, is om hieromheen te ontwerpen. Ontwerp uw badkamer om minder rommelig te zijn. Als u bezig bent met het ontwerpen van uw badkamer voor een renovatie, kunnen we dit niet genoeg benadrukken om kleine tegels te vermijden. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze een absolute nachtmerrie zijn om schoon te maken. Installeer geen zware doucheschermen met een frame, want ze kunnen een magneet zijn voor vuil, schimmelvorming en vlekken, vooral in de buurt van en rond het frame.

Laten we dus eens kijken naar manieren om uw huidige badkamer schoon te houden! Onthoud altijd: minder is meer. Hoe minder hoeken, ribbels, randen, naden, voegen, aanrakingspunten, rommelige ruimte, hoe minder er te reinigen is!

Dit betekent dat voor een modern, gemakkelijk schoon te maken badontwerp, de eerste stap die u kunt nemen is om producten te vinden en te plaatsen waar u zich minder zorgen over hoeft te maken.

Plan om uw badkamer te betegelen met grotere tegels om de hoeveelheid reiniging van de voeg te verminderen. Een andere belangrijke opmerking zou zijn om de ruimte zoveel mogelijk te openen.

Meer open ruimte is gelijk aan minder hoeken en gaten om schoon te maken.

Als u nadenkt over welk bad u voor uw badkamer moet kiezen, raden we u ten zeerste een vrijstaand bad aan. Het zorgt voor meer ruimte eromheen, waardoor het een gemakkelijk is om schoon te maken. Het is een geweldige manier om de extra hoeken, randen, tegels en voegen te vermijden die gewoonlijk bij inbouwbaden horen.

Nog een element waar u misschien nog niet aan gedacht had? Nou, het kunnen de kleinere, effectieve badkamerartikelen zijn, zoals een handdouche. Een handdouche zou uw volgende beste schoonmaakhulpmiddel kunnen zijn. Het is handig om de jicht tussen de tegels te krijgen. Als u het na elke douche gebruikt, hoeft u uw tegels niet meer diep te schrobben.

Het is een must-have voor een functioneel badkamerontwerp. We hopen dat deze handige tips je helpen bij je volgende badkamerrenovatie om het schoonmaken voor de toekomst gemakkelijker te maken.