onze Projecten

bekijk onze stijlvolle
badkamerrenovaties
Amsterdam Helmerbuurt

Badkamerrenovatie in Amsterdam. Hier hebben wij gezorgd voor een strakke en rustige uitstraling met behulp van een afwerking in Mortex. Mortex is een product dat een betonnen look en feel geeft. Het heeft een oneindig spel van kleuren en effecten en is daarom een ideaal materiaal om unieke badkamers mee te ontwerpen.

Amsterdam Herengracht

Badkamerrenovatie in Amsterdam. Badkamer is gerenoveerd met gebruik van mooie grote tegels van 120cm x 120cm. Badkamer heeft een marmeren look voor een luxe uitstraling en is verder simpel en strak afgewerkt.

Antwerpen-Zuid

Luxe badkamer ontwerp met inloopdouche. Afwerking is gedaan met Mortex in combinatie met koper en marmer voor een chique uitstraling.

Amsterdam West

Badkamerrenovatie in Amsterdam. Hier hebben wij gebruik gemaakt van mooie witte tegels om een schone en rustige sfeer te creëren.

Amsterdam West

Renovatie van WC ruimte. Mooi gecombineerd met tegels en stukwerk met Mortex. Natuurlijke kleuren voor een rustige uitstraling.

Den Haag

Badkamerrenovatie in Den Haag. Badkamer is gerenoveerd met gebruik van mooie grote tegels van 250cm x 120cm voor een klassieke uitstraling.

Amstelveen

Badkamerrenovatie in Amstelveen. Deze badkamer is in samenwerking met Studio Piet Boon gerealiseerd. Mooie grote marmeren wasbak met kranen van COCOON. De badkamer is verder afgewerkt met vloertegels van 120cm x 120cm en wanden gestuct met Mortex.

Amstelveen

Badkamerrenovatie in Amstelveen. Zie hier een mooie combinatie van grijze en houtlook tegels. Meubels zijn handgemaakt.

Amsterdam-Oost

Badkamerrenovatie in Amsterdam. Unieke badkamer ontwerp met mooie lichtblauwe mozaïek tegels.

bekijk onze totaalrenovatie projecten
Amsterdam

Totaalrenovatie in Amsterdam. Prachtig afgewerkte totaalrenovatie met houten visgraat vloer en klassieke Skantrae deuren.

Kinkerstraat Amsterdam

Totaalrenovatie in Amsterdam. Zowel de wanden als de vloeren zijn hier afgewerkt in Mortex. Het idee is werken met warme en natuurlijke materialen om een Oosterse sfeer te krijgen in de binnenstad.

Amsterdam-Oost

Totaalrenovatie van een herenpand in Amsterdam-Oost. Een tijdloze indeling met een combinatie van strak stucwerk en lamelparket.