6 nieuwe trending badkamertegels

12 June, 2022 - Geschreven door Alexander Paul

Wat is een betere manier om uw badkamer uniek te maken dan met kleurrijke en levendige tegels? We bekijken de trending badkamertegels van 2022.

1. Houtlook

Kijkend naar de tegeltrends van de afgelopen drie jaar, heeft de 'houtlook' zich zeker bewezen als populair. Het creëert de look en feel van een huis verscholen in een bos. Ontwerp geïnspireerd door de natuur om ons heen zorgt ervoor dat uw leefruimte gezellig en rustgevend aanvoelt.

2. Lineaire tegels

Linear tegels kunnen zorgen voor een art-deco look en feel. Als u ervoor kiest om gedurfd te zijn en leuke gekleurde tegels te selecteer, zal uw ruimte uniek retro aanvoelen. Hun geometrisch dunne vorm kan een optische illusie creëren die een kleine ruimte groter en levendiger maakt.

3. Groot marmer

Donkere grote marmeren tegels zijn in. Het geeft een zeer strak en elegant gevoel. Het is niet alleen esthetisch mooi, maar het is ook zeer functioneel. Het hebben van grote platen marmer zorgt voor minder voegen en is een stuk gemakkelijker schoon te maken.

4. Terrazzotegels

In de afgelopen 24 maanden is Terrazzo enorm populair geworden. Dit komt omdat het een natuurlijke voortzetting is van de betonlook tegeltrend die al een tijdje populair is. Terrazzo is een speelse uitbreiding hiervan, het omarmen van kleur en biedt een echt op maat gemaakte afwerking omdat het aggregaatontwerp nooit hetzelfde is van tegel tot tegel. 2022 zal deze trend verder verkennen in termen van kleur en spaanafmetingen met gekleurde ontwerpen met kleine, middelgrote en grote aggregaatspaanders.

5. Aardse tegels

Aardse tinten zijn in en gaan ze ooit weg? We kunnen nooit genoeg krijgen van het zien van aardse kleuren die in elke ruimte van het huis worden gebruikt. De minimalistische en rustgevende effecten van het grondkleurenpalet kunnen een stijlvolle en functionele look voor uw badkamer zijn.